Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Δικαιοσύνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη

















Στο βήμα ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας κ. Γιάννης Βραδής

















Στο βήμα η πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO κ.Αικ. Τζιτζικώστα

















Το προεδρείο: Σπύρος Σαββανής και Γιώργος Σκλαβούνος


Η Λευκιμμιώτικη Ομάδα Ανακύκλωσης έκανε αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της 22 Μάρτη στην Δ. Βιβλιοθήκη με θέμα "Δικαιοσύνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη" στην οποία αναμένετο και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Δένδιας μα λόγω υποχρεώσεων δεν παρέστη .
Εκεί μοιράσαμε το άρθρο της προηγούμενης καταχώρησης με τίτλο "Δικαιοσύνη και Αειφόρος Ανάπτυξη" ως συμβολή στον προβληματισμό κι ακόμα την πρόταση της ομάδας μας για Αποκεντρωμένη Διαχείριση των Απορριμμάτων (Με τίτλο: (Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΙΜΜΑΙΩΝ) ως μοναδική λύση που εξασφαλίζει την δίκαιη κατανομή βαρών και ωφελημάτων, η μόνη Άμεσης εφαρμογής και η μόνη που εξασφαλίζει υψηλό ποσοστό ανακύκλωσης.
Την πρόταση και την σχετική εισήγηση θα βρείτε στην αρχή των καταχωρήσεων αυτού του blog. Τονίσαμε τους λόγους που μία λαοπρόβλητη πρόταση σαν αυτή δεν την γνωρίζει το ευρύ κοινό και ζητήσαμε από τον διοργανωτή της εκδήλωσης (κ.Σκλαβούνο) να διοργανώσει μία σχετική εκδήλωση, πράγμα το οποίο μας υποσχέθηκε.
Η παρέμβασή μας κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη αφού αρκετοί παρευρισκόμενοι εκδήλωσαν την συμπάθεια στον αγώνα μας και μας έδωσαν κουράγιο.
Τους ευχαριστούμε όλους και ζητάμε να μην μας ξεχάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: