Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

ΔΩΡΟ ΨΥΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΡΡΑΦΟΥΣ



Αυτήν την εποχή οι πολιτικές μηχανορραφίες στον Δήμο Λευκιμμαίων και σε όλη την Κέρκυρα είναι στην κορύφωσή τους. Όχι βέβαια για την ανάδειξη υποψηφιοτήτων για τις επόμενες εκλογές (πολύ νωρίς άλλωστε) αλλά για το θέμα του χωροταξικού και των οχλουσών χρήσεων σε σχέση κυρίως με την διαχείριση των απορριμμάτων και όχι μόνο.

Γνωρίζουν πολύ καλά οι «αρμόδιοι» την πολύπλοκη «μηχανή» που στήσανε για να εξαφανίσουν την παλλαϊκής αποδοχής πρόταση Αποκεντρωτικής κατά Δήμον Διαχείρισης που έχουμε καταθέσει (και σ’ αυτό το blog) απαρχής της αντίδρασής μας στον τρισκατάρατο ΧΥΤΑ. Αυτοί που δεν το γνωρίζουν ακόμη είναι κυρίως αυτοί οι ταλαίπωροι Λευκιμμιώτες ως θύματα της μηχανής που προανέφερα.

Το παραγόμενο έργο της λειτουργίας της «μηχανής» αυτής, απολύτως καταστροφικό και για τους πολίτες και για το φυσικό περιβάλλον του νησιού, δεν έχει καμία σχέση με το εύηχο αποτέλεσμα της μηχανής που δείχνει το βιντεάκι στο You Tube. Το επιλέξαμε για να το χαρίσουμε στους εντόπιους και απανταχού μηχανορράφους, ως απολύτως χαλαρωτικό για την περίσταση και ως δείγμα γραφής για το είδος των μηχανών με τις οποίες εμείς ασχολούμαστε.

Θα ξέρουν στο εξής ότι κι αν δεν μιλάμε, ούτε βλάκες είμαστε, ούτε κακία τους κρατάμε. Μόνο αρκετό οίκτο μας προκαλούν.Κρίμα τα φλιμένα, μα πως να τα βοηθήσεις.

Γιώργος Σ. Βλάσσης (Μελισσουργός) Λευκίμμη 19-01-2009


Δεν υπάρχουν σχόλια: