Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Culturepolis (φωτορεπόρτο από την τελευταία ανοιχτή συνεδρία)



Χθες Δευτέρα 27 Απρίλη 2009 στην καφετέρια του φρουρίου πραγματοποιήθηκε η τελευταία της πρώτης σειράς συζητήσεων του διαπολιτισμικού δικτύου "coulturepolis". Η παρουσία της ομάδας μας (παρότι απλοί φίλοι και όχι μέλη) εκθειάστηκε από τον πρόεδρο κ. Β.Λαοπόδη ως η πλέον συνεπής!!!
Η συγκεκριμένη συνεδρία ήταν (ως προς το θέμα, την ανάπτυξή του από τον πρόεδρο και την συζήτηση που ακολούθησε) η πιό ουσιαστική και πιό ενδιαφέρουσα. Ενδεικτικά της επιτυχίας τα αυθόρμητα χειροκροτήματα στο τέλος της εισήγησης.
Στην συζήτηση αυτή:
α)Ψηλαφήθηκαν οι αδυναμίες των εκδηλώσεων της culturepolis.
β)Παρουσιάστηκαν τρόποι χρηματοδότησης πολιτιστικών προγραμμάτων, φορέων, συμβάντων
(events) ιδεών, προτάσεων.
γ)Παρουσιάστηκαν οι απαιτήσεις στην σύνταξη των κατατεθειμένων προτάσεων για έγκριση χρηματοδότησης εν όψει του σκληρού ανταγωνισμού.
Η ιδιαίτερη προσωπική γνωριμία μεταξύ των συμμετεχόντων, ως συνήθως, στο τέλος της συνεδρίας ήταν για άλλη μία φορά ιδιαίτερα πλούσια και ενδιαφέρουσα.
Περιμένουμε το νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων στο οποίο φιλοδοξούμε να συμμετάσχουμε.
Η συμπατριώτισσά μας Ελένη Κάντα αυθόρμητα προθυμοποιήθηκε να χρησιμοποιήσει την ερασιτεχνική μας κάμερα (γι αυτό και η ελλειπής κάλυψη των συμμετεχόντων και... του εαυτού της) ήταν η δεύτερη Λευκιμμιώτικη παρουσία στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: